Retouren

Retourneren van artikelen

Wij doen er alles aan om u via onze website zo volledig mogelijk te informeren over onze artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan dit geretourneerd worden. 
Al onze artikelen worden retour genomen, hiervoor geldt NIET GOED, GELD TERUG.

De koper heeft, conform de wet "koop op afstand", het recht om de bestelling van nieuwe artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te herroepen en het aankoopbedrag + verzendkosten gerestitueerd te krijgen mits aan de retourvoorwaarden is voldaan. Het recht op herroeping vervalt op het moment dat er niet volledig aan alle voorwaarden wordt voldaan. 

!De verzendkosten worden alleen vergoed voor kopers binnen Nederland. Buiten Nederland wordt bij retournering wel het aankoopbedrag vergoed, maar niet de verzendkosten.

Voor het terugzenden gelden de volgende voorwaarden:

1) Vooraf aanmelden van retouren:
U hebt het recht binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen een melding van retour te doen, mits u aan alle retourvoorwaarden voldoet. U kunt het retour aan ons melden: 

 • via de website binnen uw account, of
 • via een ticket op de website, of
 • via een mail ([email protected]

Daarna dient u de artikelen direct maar uiterlijk binnen 14 dagen retour te zenden.

2) 
Retourinstructies
Verpak het artikel goed, zet duidelijk het adres van de webshop op het pakket en geef uw pakket bij het dichtstbijzijnde postagentschap af.

Voor de kosten van de retourzending bent u als klant zelf verantwoordelijk. Retourzendingen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd, worden ten alle tijden geweigerd. 

Adres van webshop: My Pink Obsession, Dorpstraat 93, 2742 AL Waddinxveen.

! Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. De klant is verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en verzenden van een retourzending.

3) Retourtermijn retourzending
Het artikel dient na de melding van de klant per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen afgeleverd te zijn bij My Pink Obsession (Dorpstraat 93, 2742 AL Waddinxveen). Retourzendingen verzonden buiten genoemde retourperiode worden niet geaccepteerd.

4) Voorwaarden retourzending

 • Het artikel dient in originele staat te zijn, ongedragen, ongebruikt en zonder parfum- en of sigarettenlucht of andere sporen van dragen.
 • Labels dienen aangehecht te zijn en in geval van een hygiënestrip dient deze nog in het artikel aanwezig te zijn.
 • Verpakking dient onbeschadigd en in onberispelijke staat te zijn. Artikelen met een gescheurde/beschadigde verpakking die naar ons inzicht niet meer verkocht kunnen worden, worden door ons niet retour genomen.
 • Schoeisel kan uiteraard binnenshuis gepast worden, maar kan niet meer retour worden genomen nadat het buitenshuis gedragen is.
 • Houdt er s.v.p. rekening mee bij het passen van kleding dat er geen overdadige parfum wordt gebruikt, er geen make-up op de kleding komt of dat het artikel beschadigd raakt door sieraden.

My Pink Obsession behoudt zich het recht om artikelen op grond van genoemde punten of bij vermoedelijk gebruik te weigeren en/of een vergoeding voor reparatie of vermindering van verkoopwaarde te berekenen.

5) Bevestiging retourontvangst en creditering van het aankoopbedrag
Na ontvangst van uw order zullen wij deze inspecteren op bovengenoemde punten. U ontvangt binnen 24 uur bericht bij ontvangst en goedkeuring van uw product. My Pink Obsession zal daarna zorgdragen voor restitutie van het aankoopbedrag in principe direct maar uiterlijk binnen 5 werkdagen. Restitutie is inclusief in rekening gebrachte verzendkosten. Kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.

Samenvatting retourinstructie:

 • stap 1: Melding van retour via website of mail binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel
 • stap 3: Het artikel wordt voldoende gefrankeerd en binnen 14 dagen door ons ontvangen.
 • stap 4: U krijgt bericht van ontvangst en goedkeuring.
 • stap 5: Webshop restitueert uiterlijk binnen 5 dagen aankoopkosten en verzendkosten van het artikel.